Жълтите кодове се завръщат над страната утре. През нощта на места

...
Жълтите кодове се завръщат над страната утре. През нощта на места
Коментари Харесай

Идат силни дъждове!

Жълтите кодове се завръщат над страната на следващия ден. 

През нощта тук-там в Северна България и планинските региони ще превали и прегърми. В утринните часове над по-голямата част от страната ще е най-вече слънчево и топло. Над Северна България още преди обяд, а над Южна – по-късно денем, ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, на доста места ще има превалявания и гръмотевични стихии. Ще има и градушки. Максималните температури ще са сред 28° и 33°, в София към 28°. През нощта против вторник преваляванията ще продължат, в Източните Родопи ще са обилни.

Над планините към и след обяд ще се развива купесто-дъждовна облачност, ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. По билата ще духа слаб до сдържан западен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 24°, на 2000 метра – към 17°.

Над Черноморието към и след обяд ще се развива купесто-дъждовна облачност, ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. Ще духа слаб югоизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 27-29°. Температурата на морската вода е 26-27°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

На 23.07.2018 слънцето ще изгрее в 06:09 часа и ще залезе в 20:57 часа. Продължителност на деня 14:48 часа.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР